fbpx

Vernietiging van wespennesten in Laarne

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld op uw zolder ?

Vermoedt u het bestaan van ongewenste insecten in uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Wanneer een nest gevonden wordt, is een snelle behandeling meestal aangeraden. Een nest groeit zeer snel en de veroorzaakte drukte neemt toe op dezelfde manier. Zie hoe u snel iets kunt ondernemen met als doel deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in huis is nog de oorzaak van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het dikwijls verplicht is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te vernielen. Zelf actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest is mogelijk gevaarlijk !
Het is meestal makkelijk om uw toevlucht te nemen tot brandweerlieden om de verwijdering van uw wespennest te realiseren. Vandaag, worden de brandweerlieden van Laarne overdonderd met dit type noodoproepen. Ondanks hun tarieven, blijft men overmatig contact opnemen met de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te behandelen. Daarom hebben vele brandweerzones beslist om de vergoeding voor dit type oproepen te verhogen. Op deze manier doet men een poging de de aanvragers te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van onafhankelijke verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich vooral concentreren op de meest problematische interventies die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de vernietiging van het wespennest moet afblazen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten verdelgen door de brandweerlieden niet altijd de beste oplossing is.De beste oplossing blijft op dit moment om contact op te nemen met experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Laarne.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contacteren om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Laarne.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privébedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld bedrag van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere bedrijven in de sector, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest lastige situaties, zoals in de schoorsteen of in de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en verzekeren u verzorgd werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten na onze interventie. Is het nest bestand en vraagt het een nieuwe verstuiving? Wij komen zonder supplement terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een vernietiging? Betaal 30 € meer en wij zorgen voor een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verdelging van uw hoornaarnest in Laarne.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen