fbpx

Vernietiging van wespennesten in Laakdal

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in de grond ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van hoornaars in uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Eenmaal een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke verwijdering in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest breidt zich snel uit en de veroorzaakte problemen nemen toe op dezelfde manier. Zie hoe u onmiddellijk te werk kunt gaan om deze invasie af te weren en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest bij u thuis is terecht een oorzaak van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Wees u er eerst en vooral van bewust dat het meestal noodzakelijk is om contact op te nemen met professionelen om een wespennest te verdelgen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest is mogelijk zeer gevaarlijk!
Het is doorgaans aanbevolen om uw toevlucht te nemen tot brandweerlieden om de behandeling van het wespennest te voltrekken. Momenteel wordt de brandweer van Laakdal overstelpt met dit type oproepen. Ondanks de tarieven blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweermannen en -vrouwen. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te beantwoorden. Daarom hebben een groot aantal kazernes bepaald om de prijs voor dit type interventies op te trekken. Op deze manier poogt men de aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen en -vrouwen, ten voordele van onafhankelijke verdelgers. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich in de eerste plaats focussen op de meest urgente aanvragen die een gevaar voor de bewoners vormen. Dit impliceert niet dat u de verdelging van een wespennest moet afblazen. Weet gewoon dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de goede oplossing is. Vandaag de dag kunt u best een beroep doen op professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de stad Laakdal.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om contact met ons op te nemen om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Laakdal.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten dat de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot andere ondernemingen in de branche, is ons motto om u een unieke prijs aan te bieden. Deze prijs om een wespennest weg te nemen, is zelfs van toepassing op de meest lastige nesten, zoals in de muur of ondergronds. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verdelging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en garanderen u een verzorgd resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is verzekerd. Aansluitend op onze komst bent u thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten. Blijkt het nest hardnekkig en vereist het een nieuwe behandeling? Wij komen zonder extra kosten een tweede keer bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een vernietiging? Betaal 30 euro meer en wij zorgen voor een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Laakdal.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen