fbpx

Vernietiging van wespennesten in Kuurne

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in uw tuin ?

Vreest u de aanwezigheid van wespen dicht bij uw schoorsteen of op uw zolder ?

Op het moment dat een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle vernietiging meestal aanbevolen. Een nest groeit zeer snel en de veroorzaakte problemen neemt toe op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u nu iets kunt ondernemen om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in eigen huis is nog een reden tot zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het vaak noodzakelijk is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te decimeren. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest is mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is meestal denkbaar om zich te wenden tot brandweerlieden om de behandeling van uw wespennest uit te voeren. Momenteel, worden de brandweermannen van Kuurne bedolven onder dit soort oproepen. Ondanks de prijs, blijft men voortdurend contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te beantwoorden. Bijgevolg hebben meerdere kazernes beslist om de vergoeding voor dit soort oproepen te verhogen. Op deze manier doet men een poging de de aanvragers te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich in de eerste plaats focussen op de meest problematische vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van een wespennest moet negeren. Weet alleen dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is.Het beste is vandaag de dag om contact op te nemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de regio rond Kuurne.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een unieke interventie voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om data voor een interventie te bekomen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Kuurne.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een verdelgingsbedrijf. Wij stellen u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een vaste vast tarief te beloven . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige situaties, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, deskundig en staan garant voor kwalitatief werk.

Een snel resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent bij u thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons werk. Is het nest immuun en vereist het een nieuwe behandeling? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een vernietiging? Betaal 30 euro meer en wij garanderen een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan zorgen voor de vernietiging van uw wespennest in Kuurne.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen