fbpx

Vernietiging van wespennesten in Kruisem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in de grond ?

Vreest u de aanwezigheid van hoornaars in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Eenmaal een nest ontdekt wordt, is een snelle verwijdering ten zeerste aanbevolen. Een nest groeit zeer snel en de veroorzaakte problemen neemt toe in dezelfde richting. Ontdek hoe u snel kunt tussenkomen met als doel deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in huis is uiteraard een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het regelmatig noodzakelijk is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te decimeren. Alleen actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest is potentieel gevaarlijk !
Het is over het algemeen denkbaar om zich te wenden tot brandweerlieden om de verwijdering van een wespennest te voltrekken. Dit jaar, worden de brandweermannen van Kruisem overdonderd met dit soort noodoproepen. Ondanks de prijs, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te beantwoorden. Hierdoor hebben een groot aantal kazernes bepaalt om het bedrag voor deze vorm van interventies te vermeerderen. Zodoende tracht men de burgers te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de hulpdiensten zich voornamelijk concentreren op de meest problematische verdelgingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van een wespennest moet afblazen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de beste oplossing is.Een van de beste oplossingen is momenteel om contact op te nemen met experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Kruisem.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een unieke interventie voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om suggesties voor een interventie te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Kruisem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de sector, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken prijs aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest lastige gevallen, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, deskundig en verzekeren u kwalitatief werk.

Een snel resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent thuis ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen na onze komst. Is het nest immuun en vraagt het een volgend bezoek? Wij komen zonder extra kosten opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een behandeling? Spendeer 30 € extra en wij garanderen een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verdelging van uw wespennest in Kruisem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen