fbpx

Vernietiging van wespennesten in Kruibeke

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in uw tuin ?

Constateert u het bestaan van hoornaars in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Zodra een nest ontdekt wordt, is een snelle interventie meestal aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de ontstane narigheid neemt toe in dezelfde richting. Ontdek op welke manier u onmiddellijk iets kunt ondernemen met als doel deze aanval stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in eigen huis is nog de oorzaak van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het dikwijls noodzakelijk is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te doden. Alleen actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest is mogelijk riskant !
Het is veelal aangeraden om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verdelging van uw wespennest te voltrekken. Vandaag, worden de brandweerlieden van Kruibeke overstelpt met dit soort noodoproepen. Ondanks de tarieven, blijft men overmatig gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te beantwoorden. Daarom hebben vele kazernes bepaalt om de vergoeding voor deze vorm van oproepen op te trekken. Zo tracht men de aanvragers te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van private gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de brandweermannen zich vooral richten op de meest dringende interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van het wespennest moet afblazen. Weet gewoon dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de goede reactie is.De beste oplossing is vandaag de dag om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de nabijheid van Kruibeke.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contacteren om data voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Kruibeke.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere ondernemingen in de sector, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke situaties, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten na ons werk. Is het nest immuun en vereist het een volgende behandeling? Wij komen zonder extra kosten opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Betaal 30 € meer en wij garanderen een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Kruibeke.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen