fbpx

Vernietiging van wespennesten in Kraainem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in een muur ?

Vermoedt u het bestaan van wespen in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Wanneer een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke verwijdering meestal aanbevolen. Een nest wordt snel groter en de gecreërde narigheid vergroot op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u nu kunt reageren om deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest bij u thuis is nog een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het vaak verplicht is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernielen. Alleen actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan mogelijk gevaarlijk !
Het is doorgaans aanbevolen om een beroep te doen op de brandweer om de verdelging van een wespennest te voltrekken. Dit jaar, wordt de brandweer van Kraainem bedolven onder dit type oproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men non-stop contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te beantwoorden. Hierdoor hebben verschillende kazernes bepaalt om de prijs voor deze vorm van noodoproepen te verhogen. Zo doet men een poging de de burgers te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich vooral concentreren op de meest dringende aanvragen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van het wespennest moet aan de kant zetten. Weet alleen dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd de goede beslissing is.Het beste blijft tegenwoordig om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond Kraainem.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij behandelen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Kraainem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privébedrijf. Wij stellen u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast vaste prijs van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere ondernemingen in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een op voorhand afgesproken vast tarief aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke nesten, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verdelging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten na ons bezoek . Is het nest resistent en vraagt het een volgende behandeling? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Spendeer 30 euro meer en wij zorgen voor een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
op te bellen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Kraainem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen