fbpx

Vernietiging van wespennesten in Kortenberg

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in uw tuin ?

Vreest u het bestaan van hoornaars in uw pijpleiding of op uw dak ?

Eenmaal een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke verwijdering meestal aangeraden. Een nest wordt snel groter en de ontstane problemen vergroot volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke manier u snel kunt reageren met als doel deze invasie stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest thuis is uiteraard een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het dikwijls onmisbaar is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te decimeren. Zelf actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is meestal makkelijk om zich te wenden tot brandweerlieden om de vernietiging van het wespennest uit te voeren. Dit jaar, worden de brandweerlieden van Kortenberg overdonderd met dit soort noodoproepen. Ondanks hun tarieven, blijft men onophoudelijk contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te beantwoorden. Bijgevolg hebben meerdere kazernes beslist om de prijs voor deze vorm van interventies te vermeerderen. Hiermee doet men een poging de de burgers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van onafhankelijke verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich vooral focussen op de meest problematische vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van een wespennest moet aan de kant zetten. Weet alleen dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd de beste oplossing is.De beste oplossing is op dit moment om contact op te nemen met professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Kortenberg.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Kortenberg.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privébedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot bedrijven in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een unieke vast tarief voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en staan garant voor verzorgd werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen na onze interventie. Is het nest resistent en vereist het een tweede verstuiving? Wij komen zonder extra kosten terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een behandeling? Betaal 30 € meer en wij zorgen voor een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de vernietiging van uw hoornaarnest in Kortenberg.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen