fbpx

Vernietiging van wespennesten in Kortenaken

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in een kamer ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw pijpleiding of ter hoogte van uw dak ?

Op het moment dat een nest gevonden wordt, is een snelle verdelging vaak aangeraden. Een nest wordt snel groter en de veroorzaakte problemen zwelt aan op dezelfde manier. Zie hoe u snel iets kunt ondernemen om deze invasie af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in eigen huis is uiteraard een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het regelmatig verplicht is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te verdelgen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk riskant !
Het is veelal aangeraden om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verwijdering van het wespennest te realiseren. Tegenwoordig, worden de brandweermannen van Kortenaken bedolven onder dit type noodoproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men non-stop contact opnemen met de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te beantwoorden. Om deze reden hebben een groot aantal brandweerzones beslist om het bedrag voor dit type noodoproepen te verhogen. Op deze manier poogt men de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van private vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich hoofdzakelijk richten op de meest dringende aanvragen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van een wespennest moet negeren. Houd in gedachten dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de beste oplossing is.Het beste blijft op dit moment om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Kortenaken.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij behandelen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contacteren om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Kortenaken.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot firma’s in de sector, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de muur of onder de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verdelging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en staan garant voor kwalitatief werk.

Een snel resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten na ons bezoek . Is het nest resistent en vereist het een nieuwe interventie? Wij komen zonder supplement terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een uitroeiing? Betaal 30 euro extra en wij zorgen voor een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Kortenaken.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen