fbpx

Vernietiging van wespennesten in Kortemark

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd in uw slaapkamer ?

Bent u bang voor het bestaan van wespen in uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Wanneer een nest gevonden wordt, is een snelle vernietiging vaak aangeraden. Een nest breidt zich snel uit en de gecreërde narigheid neemt toe op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u nu te werk kunt gaan om deze invasie stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in huis is nog een reden tot problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het regelmatig onmisbaar is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te doden. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan riskant !
Het is doorgaans makkelijk om contact op te nemen met de brandweer om de vernietiging van uw wespennest te realiseren. Recentelijk, wordt de brandweer van Kortemark overstelpt met dit soort oproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men overmatig gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te behandelen. Hierdoor hebben een groot aantal brandweerzones bepaalt om de vergoeding voor deze vorm van noodoproepen te verhogen. Zodoende probeert men de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van onafhankelijke verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich voornamelijk concentreren op de meest problematische aanvragen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van uw wespennest moet vergeten. Weet gewoon dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is.Het beste is tegenwoordig om een beroep te doen op experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de stad Kortemark.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij behandelen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te ons op te bellen om data voor een interventie vast te leggen met een van onze experten die actief is in de regio rond Kortemark.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast som van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot ondernemingen in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een unieke vast tarief voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest gecompliceerde nesten, zoals in de muur of onder de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en verzekeren u verzorgd werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze interventie. Is het nest bestand en vereist het een volgende verstuiving? Wij komen zonder meerkost terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een behandeling? Spendeer 30 € meer en wij garanderen een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verdelging van uw hoornaarnest in Kortemark.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen