fbpx

Vernietiging van wespennesten in Koksijde

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien op uw zolder ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van hoornaars in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Eenmaal een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke verwijdering in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest wordt zeer snel groter en de veroorzaakte problemen vergroot in dezelfde richting. Ontdek op welke wijze u snel kunt tussenkomen om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest thuis is uiteraard een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het dikwijls onmisbaar is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te vernielen. Zelf actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest is mogelijk zeer riskant !
Het is veelal gebruikelijk om een beroep te doen op brandweerlieden om de verdelging van het wespennest te voltrekken. Vandaag, worden de brandweermannen van Koksijde bedolven onder dit type oproepen. Ondanks de prijzen, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te behandelen. Daarom hebben meerdere kazernes bepaalt om het bedrag voor dit type interventies te verhogen. Hiermee tracht men de particulierde mensen te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich vooral focussen op de meest problematische verdelgingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van het wespennest moet aan de kant zetten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de goede oplossing is.De beste oplossing is vandaag de dag om een beroep te doen op professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Koksijde.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om suggesties voor een interventie vast te leggen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Koksijde.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken bedrag van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere ondernemingen in de branche, willen wij u een vaste vast tarief te beloven . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest lastige situaties, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en garanderen u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons werk. Is het nest resistent en vraagt het een tweede behandeling? Wij komen gratis terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een behandeling? Betaal 30 € extra en wij garanderen een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Koksijde.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen