fbpx

Vernietiging van wespennesten in Koekelare

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in uw tuin ?

Constateert u het bestaan van ongedierte in uw schoorsteen of op uw dak ?

Eenmaal een nest vastgesteld wordt, is een snelle vernietiging ten zeerste aanbevolen. Een nest wordt zeer snel groter en de gecreërde narigheid zwelt aan volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke wijze u onmiddellijk kunt reageren met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in eigen huis is altijd de oorzaak van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het dikwijls verplicht is contact op te nemen met experten om een wespennest te vernielen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is potentieel zeer riskant !
Het is meestal makkelijk om een beroep te doen op brandweerlieden om de verwijdering van uw wespennest uit te voeren. Recentelijk, wordt de brandweer van Koekelare overdonderd met dit soort interventies. Hoewel dit betalend is, blijft men continu gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te behandelen. Daarom hebben een groot aantal kazernes bepaalt om het bedrag voor dit type noodoproepen te vermeerderen. Op deze manier probeert men de aanvragers te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van private vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich in de eerste plaats focussen op de meest dringende vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van een wespennest moet vergeten. Houd in gedachten dat een wespennest laten weghalen door de brandweermannen niet altijd de goede beslissing is.Een van de beste oplossingen is tegenwoordig om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Koekelare.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Koekelare.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een verdelgingsbedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld som van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de sector, willen wij u een vaste prijs voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs geldig voor de meest lastige gevallen, zoals in de schoorsteen of in de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent op uw eigendom ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze komst. Is het nest resistent en vraagt het een tweede behandeling? Wij komen zonder meerkost opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Betaal 30 € meer en wij garanderen een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Koekelare.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen