fbpx

Vernietiging van wespennesten in Knokke-Heist

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in een muur ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Zodra een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle verwijdering in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de gecreërde narigheid zwelt aan volgens dezelfde proporties. Zie op welke manier u snel kunt handelen om deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest bij u thuis is altijd een reden tot zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het in vele gevallen essentieel is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te verdelgen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest is mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is veelal een goed idee om zich te wenden tot brandweermannen om de behandeling van een wespennest te voltrekken. Dit jaar, worden de brandweerlieden van Knokke-Heist overstelpt met dit type noodoproepen. Ondanks de tarieven, blijft men onophoudelijk contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Hierdoor hebben meerdere brandweerzones bepaalt om de prijs voor dit type noodoproepen te vermeerderen. Op deze manier poogt men de particulierde mensen te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van private gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de brandweermannen zich vooral focussen op de meest dringende aanvragen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van uw wespennest moet afblazen. Houd in gedachten dat een wespennest laten verdelgen door de brandweerlieden niet altijd een goede oplossing is.Het beste is tegenwoordig om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Knokke-Heist.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om data voor een interventie vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Knokke-Heist.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privébedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast som van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot ondernemingen in de sector, willen wij u een unieke vast tarief voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest lastige gevallen, zoals in de schoorsteen of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en garanderen u kwalitatief werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze komst. Is het nest bestand en vereist het een tweede verstuiving? Wij komen zonder meerkost opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een vernietiging? Spendeer 30 euro extra en wij zorgen voor een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de vernietiging van uw wespennest in Knokke-Heist.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen