fbpx

Vernietiging van wespennesten in Kluisbergen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in de grond ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Wanneer een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle verwijdering vaak aanbevolen. Een nest neemt snel in omvang toe en de gecreërde problemen zwelt aan volgens dezelfde proporties. Zie op welke manier u snel kunt handelen om deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest thuis is uiteraard een bron van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het in vele gevallen noodzakelijk is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te uitroeien. Zelf actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest is potentieel zeer gevaarlijk !
Het is meestal denkbaar om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de verdelging van een wespennest te realiseren. Vandaag, wordt de brandweer van Kluisbergen overstelpt met dit soort noodoproepen. Ondanks de prijzen, blijft men continu contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben een groot aantal brandweerzones beslist om het bedrag voor dit type noodoproepen te vermeerderen. Zodoende tracht men de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich vooral concentreren op de meest dringende vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van het wespennest moet aan de kant zetten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten verdelgen door de brandweermannen niet altijd de goede methode is.De beste oplossing is tegenwoordig om een beroep te doen op professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Kluisbergen.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te ons op te bellen om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Kluisbergen.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld som van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot firma’s in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een vaste vast tarief te beloven . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke nesten, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Als het ons niet zou lukken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verdelging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en garanderen u een kwalitatief resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent bij u thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze interventie. Is het nest resistent en vraagt het een tweede bezoek? Wij komen zonder meerkost opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Betaal 30 € extra en wij garanderen een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de vernietiging van uw hoornaarnest in Kluisbergen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen