fbpx

Vernietiging van wespennesten in Kinrooi

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in de grond ?

Vreest u de aanwezigheid van hoornaars in uw pijpleiding of onder uw dakpannen ?

Op het moment dat een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke vernietiging in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest wordt snel groter en de ontstane drukte zwelt aan op dezelfde manier. Zie op welke wijze u snel kunt reageren om deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest thuis is uiteraard een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het dikwijls essentieel is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te verdelgen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan mogelijk zeer riskant !
Het is veelal aanbevolen om een beroep te doen op brandweerlieden om de vernietiging van het wespennest uit te voeren. Vandaag, worden de brandweermannen van Kinrooi bedolven onder dit type noodoproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men overmatig contact opnemen met de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te beantwoorden. Hierdoor hebben verschillende brandweerzones bepaalt om de vergoeding voor dit type oproepen te vermeerderen. Op deze manier doet men een poging de de particulierde mensen te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich in de eerste plaats focussen op de meest urgente verdelgingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van een wespennest moet laten vallen. Houd in gedachten dat een wespennest laten weghalen door de brandweermannen niet altijd de goede reactie is.Het beste blijft tegenwoordig om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Kinrooi.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contacteren om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Kinrooi.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privébedrijf. Wij stellen u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een unieke prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke situaties, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en garanderen u verzorgd werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent thuis ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze interventie. Is het nest bestand en vereist het een volgende behandeling? Wij komen zonder extra kosten terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een interventie? Betaal 30 euro meer en wij zorgen voor een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Kinrooi.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen