fbpx

Vernietiging van wespennesten in Keerbergen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt dicht bij uw woning ?

Vermoedt u de aanwezigheid van wespen in uw schoorsteen of op uw zolder ?

Zodra een nest ontdekt wordt, is een snelle verdelging meestal aangeraden. Een nest groeit zeer snel en de gecreërde narigheid neemt toe op dezelfde manier. Ontdek hoe u snel kunt reageren om deze invasie af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in huis is nog de oorzaak van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen onmisbaar is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te uitroeien. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan mogelijk gevaarlijk !
Het is veelal aanbevolen om zich te wenden tot brandweermannen om de verdelging van het wespennest uit te voeren. Recentelijk, worden de brandweermannen van Keerbergen bedolven onder dit type oproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men continu een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben vele brandweerzones bepaalt om de prijs voor deze vorm van oproepen te vermeerderen. Zo tracht men de ‘slachtoffers’ te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de brandweermannen zich voornamelijk concentreren op de meest urgente interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van uw wespennest moet vergeten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de goede oplossing is.Het beste is momenteel om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Keerbergen.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke interventie voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Keerbergen.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een verdelgingsbedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de sector, willen wij u een unieke vast tarief voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke nesten, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en garanderen u een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze interventie. Is het nest immuun en vraagt het een volgende behandeling? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Betaal 30 euro meer en wij garanderen een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Keerbergen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen