fbpx

Vernietiging van wespennesten in Kasterlee

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in de grond ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Zodra een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle interventie in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest wordt zeer snel groter en de ontstane problemen zwellen aan in dezelfde richting. Ontdek hoe u nu kunt handelen met als doel deze invasie af te weren en over te gaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest bij u thuis is altijd een reden tot bezorgdheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Weet in eerste instantie dat het in veel gevallen noodzakelijk is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te verdelgen. Alleen actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan mogelijk riskant zijn!
Het is doorgaans gebruikelijk om zich te wenden tot brandweermannen en -vrouwen om de behandeling van uw wespennest te realiseren. De laatste tijd wordt de brandweer van Kasterlee bedolven onder dit type interventies. Ondanks de tarieven blijft men onophoudelijk gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben een groot aantal brandweerzones beslist om de prijs voor deze vorm van oproepen op te trekken. Op deze manier tracht men aanvragers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen en -vrouwen, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de brandweerlieden zich in de eerste plaats focussen op de meest problematische aanvragen die een reëel gevaar voor de bewoners vormen. Dit betekent niet dat u de vernietiging van een wespennest moet negeren. Weet alleen dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de goede oplossing is. Vandaag de dag kunt u best een beroep doen op professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Kasterlee.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons op te bellen om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Kasterlee.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust dat het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de branche, willen wij u een uniek vast tarief voorstellen. Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs van toepassing op de meest lastige gevallen, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en garanderen u een verzorgd resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is verzekerd. Na ons bezoek bent u bij u thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen. Is het nest immuun en vereist het een volgende behandeling? Wij komen zonder meerkost opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit dicht bij uw woonplaats. Wenst u dringend een interventie? Betaal 30 euro extra en wij zorgen voor een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Bij ons zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Kasterlee.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen