fbpx

Vernietiging van wespennesten in Kapellen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt op uw zolder ?

Vreest u de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Wanneer een nest vastgesteld wordt, is een snelle verdelging vaak aangeraden. Een nest groeit snel en de ontstane problemen zwellen aan op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u nu kunt tussenkomen met als doel deze aanval een halt toe te roepen en over te gaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in huis is terecht een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het dikwijls noodzakelijk is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te decimeren. Zelf actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest kan mogelijk gevaarlijk!
Het is veelal haalbaar om een beroep te doen op de brandweer om de verdelging van uw wespennest te voltrekken. Momenteel worden de brandweerlieden van Kapellen bedolven onder dit type noodoproepen. Ondanks de tarieven blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te behandelen. Bijgevolg hebben verschillende kazernes bepaald om het bedrag voor deze vorm van interventies te vermeerderen. Op deze manier poogt men de burgers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van onafhankelijke verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich voornamelijk richten op de meest problematische verdelgingen die een gevaar voor de bewoners vormen. Dit wil niet zeggen dat u de vernietiging van een wespennest moet laten vallen. Weet alleen dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd de goede reactie is. Momenteel kunt u best contact opnemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals dicht bij Kapellen.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contacteren om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Kapellen.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privébedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand bepaalde vaste prijs van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot andere ondernemingen in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een vooraf afgesproken prijs voor te stellen. Deze prijs om een wespennest weg te nemen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke gevallen, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en verzekeren u een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons resultaat is verzekerd. Aansluitend op onze interventie bent u bij u thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen. Is het nest resistent en vraagt het een nieuw bezoek? Wij komen gratis opnieuw bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit dicht bij uw woning. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Spendeer 30 € meer en wij zorgen voor een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Bij ons zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om ons
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Kapellen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen