fbpx

Vernietiging van wespennesten in Kapelle-op-den-Bos

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in de grond ?

Constateert u het bestaan van hoornaars in uw pijpleiding of ter hoogte van uw dak ?

Op het moment dat een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle behandeling vaak aangeraden. Een nest wordt snel groter en de ontstane problemen zwelt aan op dezelfde manier. Zie op welke wijze u nu iets kunt ondernemen om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest bij u thuis is nog de oorzaak van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het dikwijls noodzakelijk is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernielen. Alleen actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest kan riskant !
Het is veelal mogelijk om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de behandeling van een wespennest uit te voeren. Momenteel, worden de brandweermannen van Kapelle-op-den-Bos overstelpt met dit soort oproepen. Ondanks de prijzen, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te behandelen. Bijgevolg hebben een groot aantal kazernes beslist om het tarief voor deze vorm van interventies te verhogen. Zo doet men een poging de de aanvragers te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de hulpdiensten zich in de eerste plaats focussen op de meest problematische aanvragen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van uw wespennest moet aan de kant zetten. Weet alleen dat een wespennest laten verdelgen door de brandweermannen niet altijd de goede beslissing is.Een van de beste oplossingen blijft momenteel om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Kapelle-op-den-Bos.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contacteren om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Kapelle-op-den-Bos.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere bedrijven in de sector, is het onze wil om u een unieke vast tarief voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige situaties, zoals in de muur of in de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons bezoek . Is het nest bestand en vereist het een nieuwe verstuiving? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een interventie? Betaal 30 € meer en wij garanderen een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Kapelle-op-den-Bos.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen