fbpx

Vernietiging van wespennesten in Kampenhout

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in een muur ?

Constateert u het bestaan van ongewenste insecten in uw pijpleiding of ter hoogte van uw dak ?

Zodra een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke vernietiging gewoonlijk aanbevolen. Een nest neemt snel in omvang toe en de ontstane problemen neemt toe volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke wijze u snel kunt tussenkomen met als doel deze aanval af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in eigen huis is nog een bron van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het regelmatig verplicht is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te doden. Zelf actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan riskant !
Het is over het algemeen denkbaar om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de behandeling van het wespennest te voltrekken. Tegenwoordig, worden de brandweermannen van Kampenhout overdonderd met dit soort oproepen. Ondanks de prijzen, blijft men onophoudelijk contact opnemen met de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te beantwoorden. Bijgevolg hebben vele kazernes beslist om het tarief voor dit type interventies op te trekken. Op deze manier probeert men de ‘slachtoffers’ te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich voornamelijk concentreren op de meest urgente vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van een wespennest moet vergeten. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is.Een van de beste oplossingen blijft tegenwoordig om contact op te nemen met professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Kampenhout.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om suggesties voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Kampenhout.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld vaste prijs van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, willen wij u een vaste prijs voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest lastige nesten, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten na onze interventie. Is het nest resistent en vereist het een tweede bezoek? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een interventie? Betaal 30 € extra en wij garanderen een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Kampenhout.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen