fbpx

Vernietiging van wespennesten in Kalmthout

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd op uw zolder ?

Constateert u de aanwezigheid van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Eenmaal een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle verwijdering meestal aangeraden. Een nest neemt snel in omvang toe en de gecreëerde drukte zwelt aan op dezelfde manier. Ontdek hoe u onmiddellijk te werk kunt gaan om deze invasie stop te zetten en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in huis is vaak een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Wees u er in eerste instantie bewust van dat het in vele gevallen noodzakelijk is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te decimeren. Alleen actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest kan riskant zijn!
Het is doorgaans denkbaar om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen en -vrouwen om de verwijdering van uw wespennest te voltrekken. Tegenwoordig wordt de brandweer van Kalmthout overdonderd met dit soort interventies. Ondanks de tarieven, blijft men non-stop gebruik maken van de diensten van de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te behandelen. Daarom hebben verschillende kazernes bepaald om het tarief voor dit type interventies op te trekken. Zodoende doet men een poging aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van private vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich voornamelijk focussen op de meest problematische aanvragen die een gevaar voor de bewoners vormen. Dit wil niet zeggen dat u de behandeling van een wespennest moet vergeten. Weet gewoon dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd de beste oplossing is. Vandaag de dag kunt u zich best richten tot experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Kalmthout.

Onze interventiedomeinen

In functie van de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij vernietigen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contacteren om suggesties voor een interventie vast te leggen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Kalmthout.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust dat het tarief voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een private onderneming. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor aan een vast bedrag van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot andere bedrijven in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een op voorhand afgesproken prijs voor te stellen. Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke nesten, zoals in de muur of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en staan garant voor kwalitatief werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is verzekerd. Na ons werk bent u thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten. Is het nest bestand en vereist het een tweede behandeling? Wij komen zonder extra kosten opnieuw bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een interventie? Spendeer 30 euro meer en wij zorgen voor een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om ons
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de vernietiging van uw hoornaarnest in Kalmthout.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen