fbpx

Vernietiging van wespennesten in Jabbeke

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in een muur ?

Vermoedt u het bestaan van wespen dicht bij uw schoorsteen of op uw zolder ?

Zodra een nest vastgesteld wordt, is een snelle verwijdering meestal aanbevolen. Een nest breidt zich snel uit en de gecreërde drukte neemt toe in dezelfde richting. Zie op welke manier u nu te werk kunt gaan om deze invasie af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is nog de oorzaak van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het vaak noodzakelijk is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te decimeren. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de verdelging van een nest is potentieel gevaarlijk !
Het is veelal denkbaar om een beroep te doen op brandweermannen om de verdelging van het wespennest te realiseren. Onlangs, worden de brandweermannen van Jabbeke bedolven onder dit soort noodoproepen. Ondanks de tarieven, blijft men overmatig contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te beantwoorden. Bijgevolg hebben verschillende kazernes beslist om de prijs voor dit soort oproepen op te trekken. Zodoende doet men een poging de de aanvragers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van private vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich hoofdzakelijk richten op de meest urgente verdelgingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van uw wespennest moet aan de kant zetten. Weet alleen dat een wespennest laten vernietigen door de brandweermannen niet altijd de goede reactie is.Een van de beste oplossingen is op dit moment om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals dicht bij Jabbeke.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Jabbeke.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privébedrijf. Wij stellen u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld bedrag van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot ondernemingen in de sector, willen wij u een op voorhand afgesproken prijs aan te bieden . Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke gevallen, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent bij u thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten na onze komst. Is het nest resistent en vereist het een nieuw bezoek? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een behandeling? Betaal 30 € meer en wij garanderen een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Jabbeke.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen