fbpx

Vernietiging van wespennesten in Izegem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld dicht bij uw woning ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Eenmaal een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke vernietiging ten zeerste aangeraden. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de ontstane problemen zwelt aan op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u snel kunt handelen om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest thuis is nog de oorzaak van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het regelmatig onmisbaar is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te verdelgen. Alleen actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel riskant !
Het is over het algemeen makkelijk om contact op te nemen met de brandweer om de behandeling van uw wespennest uit te voeren. Recentelijk, worden de brandweerlieden van Izegem overdonderd met dit soort oproepen. Ondanks de prijzen, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te beantwoorden. Bijgevolg hebben een groot aantal brandweerzones bepaalt om de prijs voor dit type noodoproepen te vermeerderen. Zo doet men een poging de de aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweermannen zich in de eerste plaats concentreren op de meest urgente vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van uw wespennest moet negeren. Houd in gedachten dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is.De beste oplossing blijft op dit moment om contact op te nemen met professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Izegem.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om suggesties voor een interventie vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Izegem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een verdelgingsbedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, is ons motto om u een vaste vast tarief aan te bieden . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige situaties, zoals in de muur of ondergronds. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en garanderen u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen na ons werk. Is het nest bestand en vereist het een nieuwe verstuiving? Wij komen zonder meerkost opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een vernietiging? Spendeer 30 euro meer en wij zorgen voor een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de vernietiging van uw wespennest in Izegem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen