fbpx

Vernietiging van wespennesten in Ingelmunster

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd in uw slaapkamer ?

Constateert u de aanwezigheid van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Zodra een nest gevonden wordt, is een snelle behandeling vaak aangeraden. Een nest neemt snel in omvang toe en de gecreërde problemen neemt toe op dezelfde manier. Ontdek hoe u onmiddellijk kunt handelen om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in huis is nog een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het regelmatig verplicht is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te vernielen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de verdelging van een nest is potentieel riskant !
Het is veelal gebruikelijk om contact op te nemen met brandweermannen om de vernietiging van uw wespennest te realiseren. Onlangs, wordt de brandweer van Ingelmunster bedolven onder dit type oproepen. Ondanks de tarieven, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te behandelen. Bijgevolg hebben verschillende brandweerzones bepaalt om de vergoeding voor dit soort noodoproepen te verhogen. Hiermee doet men een poging de de aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van private gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich vooral richten op de meest urgente interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van uw wespennest moet laten vallen. Houd in gedachten dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is.De beste oplossing blijft vandaag de dag om een beroep te doen op experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals dicht bij Ingelmunster.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke interventie voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om suggesties voor een interventie te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Ingelmunster.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een private onderneming. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, is ons motto om u een vaste prijs voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest lastige gevallen, zoals in de muur of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en garanderen u een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent op uw eigendom ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen na ons werk. Is het nest immuun en vereist het een nieuwe verstuiving? Wij komen zonder supplement terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een vernietiging? Betaal 30 € extra en wij zorgen voor een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de vernietiging van uw hoornaarnest in Ingelmunster.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen