fbpx

Vernietiging van wespennesten in Ieper

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in een kamer ?

Constateert u het bestaan van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Wanneer een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke verdelging meestal aanbevolen. Een nest groeit zeer snel en de veroorzaakte problemen vergroot op dezelfde manier. Zie hoe u nu kunt tussenkomen met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in huis is altijd een reden tot zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het vaak essentieel is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te vernielen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan mogelijk zeer riskant !
Het is meestal denkbaar om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verwijdering van een wespennest uit te voeren. Momenteel, wordt de brandweer van Ieper overdonderd met dit soort oproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men voortdurend contact opnemen met de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te behandelen. Hierdoor hebben vele kazernes beslist om de prijs voor deze vorm van oproepen te verhogen. Op deze manier tracht men de aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich hoofdzakelijk focussen op de meest problematische aanvragen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van een wespennest moet vergeten. Weet alleen dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd de goede methode is.Het beste blijft momenteel om contact op te nemen met experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Ieper.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om suggesties voor een interventie te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Ieper.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een private onderneming. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld som van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot firma’s in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een unieke prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke nesten, zoals in de muur of in de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, deskundig en garanderen u een kwalitatief resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons werk. Is het nest immuun en vereist het een nieuw bezoek? Wij komen gratis opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Spendeer 30 € meer en wij garanderen een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verdelging van uw wespennest in Ieper.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen