fbpx

Vernietiging van wespennesten in Ichtegem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in uw tuin ?

Vreest u de aanwezigheid van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Op het moment dat een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke verdelging vaak aanbevolen. Een nest groeit snel en de ontstane narigheid vergroot in dezelfde richting. Ontdek op welke manier u nu kunt handelen met als doel deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in huis is nog een reden tot zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het dikwijls verplicht is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te decimeren. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest is mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is doorgaans makkelijk om contact op te nemen met brandweermannen om de vernietiging van een wespennest te voltrekken. Tegenwoordig, wordt de brandweer van Ichtegem bedolven onder dit soort oproepen. Ondanks hun tarieven, blijft men overmatig een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te beantwoorden. Hierdoor hebben meerdere kazernes beslist om de vergoeding voor deze vorm van interventies op te trekken. Op deze manier probeert men de aanvragers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich voornamelijk concentreren op de meest problematische verdelgingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van uw wespennest moet aan de kant zetten. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de beste oplossing is.Een van de beste oplossingen is vandaag de dag om zich te richten tot experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals dicht bij Ichtegem.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een unieke interventie voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te ons op te bellen om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Ichtegem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privébedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot bedrijven in de sector, is ons motto om u een vaste prijs voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke situaties, zoals in de muur of ondergronds. Als het ons niet zou lukken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten na onze interventie. Is het nest immuun en vereist het een nieuw bezoek? Wij komen zonder extra kosten terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een interventie? Spendeer 30 € meer en wij garanderen een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de vernietiging van uw wespennest in Ichtegem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen