fbpx

Vernietiging van wespennesten in Hulshout

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien op uw zolder ?

Constateert u het bestaan van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Op het moment dat een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle behandeling ten zeerste aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de ontstane problemen vergroten volgens dezelfde proporties. Ontdek hoe u onmiddellijk te werk kunt gaan met als doel deze aanval stop te zetten en over te gaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in huis is altijd een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Wees u er eerst en vooral van bewust dat het vaak essentieel is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te doden. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest is potentieel riskant!
Het is doorgaans aangeraden om zich te wenden tot de brandweer om de verwijdering van uw wespennest te voltrekken. Momenteel worden de brandweerlieden van Hulshout bedolven onder dit type noodoproepen. Ondanks hun tarieven blijft men onophoudelijk gebruik maken van de diensten van de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te behandelen. Bijgevolg hebben vele kazernes bepaald om het tarief voor dit soort noodoproepen te vermeerderen. Zodoende poogt men particulieren te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen en -vrouwen, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich vooral concentreren op de meest dringende vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen. Dit betekent niet dat u de verdelging van het wespennest moet negeren. Weet gewoon dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is. Tegenwoordig kunt u best een beroep doen op professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Hulshout.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij behandelen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om contact met ons op te nemen om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Hulshout.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen en -vrouwen of op een privébedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot andere ondernemingen in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een unieke prijs voor te leggen. Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest lastige nesten, zoals in de muur of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verdelging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, deskundig en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons werk is verzekerd. Aansluitend op onze komst bent u op uw eigendom verlost van alle sporen van vliesvleugeligen. Is het nest resistent en vereist het een tweede interventie? Wij komen zonder extra kosten terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit dicht bij uw woonplaats. Wenst u dringend een verdelging? Spendeer 30 € meer en wij garanderen een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de vernietiging van uw wespennest in Hulshout.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen