fbpx

Vernietiging van wespennesten in Hove

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in uw tuin ?

Constateert u het bestaan van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een snelle vernietiging vaak aanbevolen. Een nest wordt zeer snel groter en de gecreëerde narigheid neemt toe volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke manier u snel kunt tussenkomen om deze aanval stop te zetten en over te gaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest bij u thuis is altijd een oorzaak van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Weet hoe dan ook dat het in vele gevallen onmisbaar is contact op te nemen met experten om een wespennest te decimeren. Alleen actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest is mogelijk zeer gevaarlijk!
Het is meestal aanbevolen om een beroep te doen op de brandweer om de behandeling van een wespennest uit te voeren. Vandaag de dag worden de brandweerlieden van Hove overdonderd met dit type interventies. Ondanks de prijzen blijft men continu een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te behandelen. Bijgevolg hebben een groot aantal brandweerzones beslist om de vergoeding voor dit soort noodoproepen op te trekken. Zo poogt men de bevolking te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich hoofdzakelijk concentreren op de meest dringende vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen. Dit betekent niet dat u de verdelging van uw wespennest moet afblazen. Houd wel in gedachten dat een wespennest laten vernietigen door de brandweermannen en -vrouwen niet altijd de goede beslissing is. Momenteel kunt u best een beroep doen op een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de stad Hove.

Onze interventiedomeinen

Op basis van het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om een beroep op ons te doen om data voor een interventie vast te leggen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Hove.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten dat de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot andere firma’s in de branche, is ons motto om u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te leggen. Deze prijs om een wespennest weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke nesten, zoals in de muur of in de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en verzekeren u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons resultaat is verzekerd. Na ons werk bent u op uw eigendom bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen na ons werk. Is het nest resistent en vraagt het een tweede bezoek? Wij komen zonder extra kosten een tweede keer bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Betaal 30 euro meer en wij zorgen voor een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de vernietiging van uw wespennest in Hove.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen