fbpx

Vernietiging van wespennesten in Houthulst

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in uw slaapkamer ?

Constateert u het bestaan van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Eenmaal een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke verdelging in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest wordt zeer snel groter en de gecreërde narigheid zwelt aan volgens dezelfde proporties. Zie hoe u nu te werk kunt gaan om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in eigen huis is uiteraard de oorzaak van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het regelmatig onmisbaar is contact op te nemen met experten om een wespennest te vernietigen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan zeer riskant !
Het is doorgaans makkelijk om contact op te nemen met brandweerlieden om de vernietiging van een wespennest te voltrekken. Dit jaar, worden de brandweerlieden van Houthulst overstelpt met dit type oproepen. Ondanks de tarieven, blijft men onophoudelijk contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te beantwoorden. Hierdoor hebben meerdere brandweerzones beslist om de vergoeding voor deze vorm van oproepen te vermeerderen. Zodoende tracht men de burgers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke verdelgers. Zo kunnen de brandweermannen zich vooral richten op de meest dringende interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van een wespennest moet afblazen. Weet gewoon dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd de goede beslissing is.De beste oplossing is vandaag de dag om zich te richten tot experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals dicht bij Houthulst.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij verdelgen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contacteren om data voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Houthulst.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere bedrijven in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een op voorhand afgesproken prijs aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest gecompliceerde gevallen, zoals nesten onder het dak of in de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en garanderen u kwalitatief werk.

Een snel resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze interventie. Is het nest immuun en vraagt het een nieuwe verstuiving? Wij komen zonder extra kosten terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een uitroeiing? Spendeer 30 € extra en wij garanderen een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de verdelging van uw wespennest in Houthulst.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen