fbpx

Vernietiging van wespennesten in Houthalen-Helchteren

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in een kamer ?

Constateert u het bestaan van ongewenste insecten in uw pijpleiding of onder uw dakpannen ?

Zodra een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle verwijdering in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest breidt zich snel uit en de gecreërde problemen neemt toe op dezelfde manier. Ontdek hoe u snel iets kunt ondernemen met als doel deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest thuis is altijd een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het in vele gevallen verplicht is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te doden. Zelf actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest kan zeer gevaarlijk !
Het is doorgaans denkbaar om zich te wenden tot brandweerlieden om de verdelging van een wespennest te realiseren. Dit jaar, wordt de brandweer van Houthalen-Helchteren overdonderd met dit type noodoproepen. Ondanks de tarieven, blijft men non-stop gebruik maken van de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben meerdere kazernes bepaalt om het tarief voor dit type oproepen te vermeerderen. Zodoende doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van private gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de hulpdiensten zich in de eerste plaats concentreren op de meest problematische vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van het wespennest moet afblazen. Weet gewoon dat een wespennest laten vernietigen door de brandweermannen niet altijd de goede methode is.De beste oplossing is vandaag de dag om zich te richten tot een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Houthalen-Helchteren.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij vernietigen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Houthalen-Helchteren.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere ondernemingen in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een op voorhand afgesproken prijs voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige nesten, zoals in de muur of ondergronds. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en staan garant voor verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent op uw eigendom ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze interventie. Is het nest immuun en vereist het een volgende behandeling? Wij komen zonder meerkost opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Betaal 30 € meer en wij zorgen voor een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de vernietiging van uw wespennest in Houthalen-Helchteren.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen