fbpx

Vernietiging van wespennesten in Horebeke

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt dicht bij uw woning ?

Bent u bang voor het bestaan van wespen in uw schoorsteen of op uw zolder ?

Eenmaal een nest gevonden wordt, is een snelle verwijdering meestal aangeraden. Een nest groeit snel en de ontstane drukte vergroot volgens dezelfde proporties. Zie op welke wijze u snel iets kunt ondernemen met als doel deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in huis is nog een reden tot problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het regelmatig onmisbaar is om een beroep te doen op experten om een wespennest te verdelgen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is doorgaans een goed idee om zich te wenden tot de brandweer om de verdelging van het wespennest te realiseren. Onlangs, wordt de brandweer van Horebeke overstelpt met dit type noodoproepen. Ondanks de prijs, blijft men overmatig contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben meerdere brandweerzones bepaalt om het tarief voor dit soort interventies te vermeerderen. Op deze manier doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de brandweerlieden zich vooral concentreren op de meest problematische interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van een wespennest moet aan de kant zetten. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten vernietigen door de brandweerlieden niet altijd de goede reactie is.De beste oplossing blijft op dit moment om zich te richten tot een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Horebeke.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke interventie voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te ons op te bellen om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Horebeke.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een private onderneming. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere bedrijven in de branche, is ons motto om u een unieke prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest gecompliceerde nesten, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent bij u thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten na onze interventie. Is het nest resistent en vereist het een nieuwe behandeling? Wij komen zonder meerkost terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Spendeer 30 € extra en wij zorgen voor een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Horebeke.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen