fbpx

Vernietiging van wespennesten in Hooglede

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in uw slaapkamer ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van hoornaars in uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Zodra een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke vernietiging gewoonlijk aangeraden. Een nest groeit zeer snel en de gecreërde narigheid zwelt aan op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u nu kunt tussenkomen met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest thuis is uiteraard de oorzaak van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het vaak noodzakelijk is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te decimeren. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de verdelging van een nest is mogelijk gevaarlijk !
Het is doorgaans een goed idee om zich te wenden tot brandweermannen om de verwijdering van het wespennest te voltrekken. Onlangs, worden de brandweerlieden van Hooglede bedolven onder dit soort interventies. Hoewel dit betalend is, blijft men overmatig een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te beantwoorden. Bijgevolg hebben vele kazernes beslist om het bedrag voor dit type interventies op te trekken. Zo doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich in de eerste plaats focussen op de meest urgente vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van uw wespennest moet afblazen. Weet alleen dat een wespennest laten weghalen door de brandweermannen niet altijd de goede beslissing is.Een van de beste oplossingen blijft tegenwoordig om zich te richten tot een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Hooglede.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij vernietigen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Hooglede.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een verdelgingsbedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een unieke prijs voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde situaties, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en garanderen u verzorgd werk.

Een snel resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten na onze interventie. Is het nest immuun en vereist het een nieuw bezoek? Wij komen gratis terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Betaal 30 € extra en wij garanderen een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Hooglede.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen