fbpx

Vernietiging van wespennesten in Holsbeek

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in een muur ?

Vermoedt u het bestaan van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Wanneer een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke vernietiging meestal aangeraden. Een nest groeit zeer snel en de veroorzaakte narigheid zwelt aan volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke manier u onmiddellijk kunt tussenkomen met als doel deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest thuis is nog een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen verplicht is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te doden. Alleen actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest kan mogelijk riskant !
Het is over het algemeen denkbaar om zich te wenden tot brandweermannen om de verdelging van uw wespennest te realiseren. Tegenwoordig, worden de brandweerlieden van Holsbeek overdonderd met dit type noodoproepen. Ondanks de tarieven, blijft men onophoudelijk gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te behandelen. Daarom hebben verschillende kazernes bepaalt om het tarief voor dit soort noodoproepen te vermeerderen. Hiermee doet men een poging de de aanvragers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich vooral focussen op de meest problematische verdelgingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van het wespennest moet negeren. Weet alleen dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de beste oplossing is.Een van de beste oplossingen blijft op dit moment om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de stad Holsbeek.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contacteren om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze experten die actief is in de regio rond Holsbeek.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een verdelgingsbedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere ondernemingen in de sector, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke situaties, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en staan garant voor kwalitatief werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent bij u thuis ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze komst. Is het nest immuun en vereist het een nieuw bezoek? Wij komen gratis opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Spendeer 30 € meer en wij garanderen een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Holsbeek.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen