fbpx

Vernietiging van wespennesten in Hoeselt

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien op uw zolder ?

Constateert u de aanwezigheid van ongedierte in uw pijpleiding of onder uw dakpannen ?

Wanneer een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke vernietiging gewoonlijk aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de gecreërde drukte zwelt aan volgens dezelfde proporties. Zie op welke manier u nu kunt reageren met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest bij u thuis is nog een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het in vele gevallen onmisbaar is om een beroep te doen op experten om een wespennest te vernielen. Alleen actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel riskant !
Het is meestal gebruikelijk om een beroep te doen op de brandweer om de behandeling van een wespennest te realiseren. Onlangs, wordt de brandweer van Hoeselt overdonderd met dit type noodoproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men continu gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te behandelen. Daarom hebben een groot aantal brandweerzones beslist om het tarief voor dit type noodoproepen te vermeerderen. Zo poogt men de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich in de eerste plaats concentreren op de meest urgente verdelgingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van het wespennest moet laten vallen. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de goede beslissing is.Een van de beste oplossingen blijft momenteel om een beroep te doen op een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond Hoeselt.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om data voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Hoeselt.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere ondernemingen in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een unieke prijs aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke situaties, zoals in de muur of onder de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en garanderen u een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen na onze interventie. Is het nest bestand en vereist het een nieuw bezoek? Wij komen zonder meerkost opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Spendeer 30 euro extra en wij garanderen een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Hoeselt.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen