fbpx

Vernietiging van wespennesten in Hoegaarden

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in een kamer ?

Vreest u het bestaan van wespen in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Eenmaal een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke verwijdering vaak aanbevolen. Een nest wordt snel groter en de veroorzaakte narigheid zwelt aan volgens dezelfde proporties. Zie hoe u nu kunt reageren om deze invasie af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in eigen huis is altijd de oorzaak van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het dikwijls verplicht is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te vernielen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is mogelijk zeer riskant !
Het is meestal haalbaar om contact op te nemen met brandweermannen om de behandeling van uw wespennest te realiseren. Dit jaar, worden de brandweerlieden van Hoegaarden overdonderd met dit type interventies. Ondanks de tarieven, blijft men overmatig contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te behandelen. Daarom hebben verschillende kazernes bepaalt om de prijs voor dit soort oproepen te vermeerderen. Hiermee probeert men de aanvragers te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich in de eerste plaats concentreren op de meest urgente interventies die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van het wespennest moet negeren. Weet gewoon dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is.De beste oplossing blijft op dit moment om contact op te nemen met professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals rond Hoegaarden.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contacteren om suggesties voor een interventie vast te leggen met een van onze experten die actief is in de regio rond Hoegaarden.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een private onderneming. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een vaste prijs voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde situaties, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en staan garant voor kwalitatief werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze interventie. Is het nest bestand en vraagt het een nieuwe verstuiving? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Spendeer 30 € extra en wij zorgen voor een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Hoegaarden.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen