fbpx

Vernietiging van wespennesten in Heuvelland

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in uw tuin ?

Constateert u de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Eenmaal een nest vastgesteld wordt, is een snelle interventie gewoonlijk aanbevolen. Een nest neemt snel in omvang toe en de ontstane narigheid vergroot volgens dezelfde proporties. Zie hoe u snel kunt handelen met als doel deze aanval stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in eigen huis is uiteraard een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen onmisbaar is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te vernietigen. Alleen actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest kan mogelijk gevaarlijk !
Het is over het algemeen gebruikelijk om zich te wenden tot de brandweer om de verdelging van het wespennest te realiseren. Vandaag, wordt de brandweer van Heuvelland overstelpt met dit soort interventies. Ondanks hun tarieven, blijft men non-stop contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te behandelen. Bijgevolg hebben meerdere brandweerzones beslist om de prijs voor deze vorm van oproepen te vermeerderen. Zodoende poogt men de particulierde mensen te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich vooral richten op de meest dringende verdelgingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van uw wespennest moet afblazen. Houd in gedachten dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd de goede reactie is.Het beste blijft vandaag de dag om contact op te nemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Heuvelland.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om suggesties voor een interventie te bekomen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Heuvelland.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privébedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere bedrijven in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een unieke prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de muur of onder de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze interventie. Is het nest bestand en vereist het een volgende verstuiving? Wij komen zonder meerkost terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een interventie? Betaal 30 euro meer en wij zorgen voor een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Heuvelland.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen