fbpx

Vernietiging van wespennesten in Heusden-Zolder

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in een kamer ?

Vermoedt u de aanwezigheid van hoornaars in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Wanneer een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke vernietiging ten zeerste aanbevolen. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de gecreërde problemen zwelt aan op dezelfde manier. Zie op welke manier u onmiddellijk iets kunt ondernemen om deze invasie af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest bij u thuis is nog een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen verplicht is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te decimeren. Zelf actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest is potentieel zeer gevaarlijk !
Het is veelal een goed idee om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de vernietiging van een wespennest te voltrekken. Vandaag, worden de brandweerlieden van Heusden-Zolder bedolven onder dit soort interventies. Ondanks hun tarieven, blijft men non-stop contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Hierdoor hebben verschillende kazernes beslist om de vergoeding voor dit soort noodoproepen te verhogen. Zodoende probeert men de aanvragers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich hoofdzakelijk concentreren op de meest dringende verdelgingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van het wespennest moet negeren. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten verdelgen door de brandweermannen niet altijd een goede oplossing is.De beste oplossing blijft op dit moment om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Heusden-Zolder.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij verdelgen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te ons op te bellen om data voor een interventie vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Heusden-Zolder.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een private onderneming. Wij stellen u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een op voorhand afgesproken vast tarief te beloven . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde situaties, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten na ons werk. Is het nest immuun en vraagt het een tweede interventie? Wij komen zonder meerkost terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een interventie? Betaal 30 euro extra en wij zorgen voor een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Heusden-Zolder.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen