fbpx

Vernietiging van wespennesten in Herzele

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in uw slaapkamer ?

Constateert u de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een snelle behandeling in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest wordt snel groter en de gecreërde problemen vergroot in dezelfde richting. Zie hoe u snel kunt handelen met als doel deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest bij u thuis is uiteraard een bron van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het vaak noodzakelijk is contact op te nemen met experten om een wespennest te vernielen. Alleen actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest is potentieel zeer riskant !
Het is over het algemeen aanbevolen om een beroep te doen op de brandweer om de vernietiging van een wespennest te realiseren. Recentelijk, wordt de brandweer van Herzele bedolven onder dit type oproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men overmatig een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te beantwoorden. Hierdoor hebben een groot aantal brandweerzones bepaalt om de prijs voor dit soort oproepen op te trekken. Op deze manier probeert men de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich in de eerste plaats focussen op de meest problematische verdelgingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van een wespennest moet afblazen. Houd in gedachten dat een wespennest laten vernietigen door de brandweermannen niet altijd de goede beslissing is.Een van de beste oplossingen blijft op dit moment om een beroep te doen op experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Herzele.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij vernietigen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contacteren om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Herzele.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een private onderneming. Wij beantwoorden uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast vaste prijs van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de sector, is ons motto om u een vaste prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde gevallen, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en verzekeren u een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen na ons werk. Is het nest resistent en vereist het een volgende verstuiving? Wij komen zonder meerkost terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een behandeling? Spendeer 30 euro meer en wij zorgen voor een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de vernietiging van uw wespennest in Herzele.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen