fbpx

Vernietiging van wespennesten in Herstappe

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt op uw zolder ?

Vermoedt u het bestaan van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Op het moment dat een nest gevonden wordt, is een snelle behandeling meestal aanbevolen. Een nest wordt snel groter en de gecreërde problemen zwelt aan op dezelfde manier. Zie hoe u snel kunt reageren met als doel deze aanval af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest bij u thuis is altijd de oorzaak van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het regelmatig onmisbaar is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te verdelgen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel zeer riskant !
Het is over het algemeen denkbaar om contact op te nemen met brandweerlieden om de verdelging van uw wespennest te voltrekken. Recentelijk, worden de brandweerlieden van Herstappe bedolven onder dit type noodoproepen. Ondanks de tarieven, blijft men overmatig gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te behandelen. Bijgevolg hebben vele kazernes beslist om het tarief voor deze vorm van noodoproepen te verhogen. Op deze manier probeert men de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van private gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de brandweerlieden zich voornamelijk richten op de meest dringende aanvragen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van het wespennest moet vergeten. Weet alleen dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de beste oplossing is.Een van de beste oplossingen blijft vandaag de dag om contact op te nemen met experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de regio rond Herstappe.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij verdelgen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contacteren om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Herstappe.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een vernietigingsbedrijf. Wij stellen u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld som van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere ondernemingen in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een unieke vast tarief voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige gevallen, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verdelging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en garanderen u verzorgd werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent bij u thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten na ons bezoek . Is het nest resistent en vereist het een volgende behandeling? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een vernietiging? Betaal 30 € extra en wij garanderen een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Herstappe.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen