fbpx

Vernietiging van wespennesten in Herne

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in uw slaapkamer ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van ongedierte in uw pijpleiding of onder uw dakpannen ?

Zodra een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke verdelging meestal aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de gecreërde drukte neemt toe op dezelfde manier. Zie op welke wijze u nu te werk kunt gaan om deze invasie stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in eigen huis is altijd de oorzaak van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het in vele gevallen verplicht is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te verdelgen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de verdelging van een nest kan zeer riskant !
Het is veelal aanbevolen om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de verwijdering van het wespennest te realiseren. Vandaag, worden de brandweerlieden van Herne overdonderd met dit type oproepen. Ondanks hun tarieven, blijft men non-stop een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te beantwoorden. Hierdoor hebben een groot aantal kazernes beslist om de prijs voor dit soort oproepen te verhogen. Zodoende tracht men de particulierde mensen te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de hulpdiensten zich vooral concentreren op de meest problematische aanvragen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van het wespennest moet laten vallen. Weet alleen dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd de beste oplossing is.Het beste is tegenwoordig om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Herne.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij verdelgen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contacteren om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Herne.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot ondernemingen in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een unieke vast tarief voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest lastige nesten, zoals in de muur of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en garanderen u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent thuis ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen na ons bezoek . Is het nest resistent en vraagt het een volgende verstuiving? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Betaal 30 euro meer en wij zorgen voor een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Herne.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen