fbpx

Vernietiging van wespennesten in Herk-de-Stad

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in uw tuin ?

Vreest u het bestaan van ongedierte in uw pijpleiding of ter hoogte van uw dak ?

Op het moment dat een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke interventie vaak aanbevolen. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de gecreërde problemen zwelt aan volgens dezelfde proporties. Zie hoe u nu iets kunt ondernemen met als doel deze aanval stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest thuis is altijd een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen essentieel is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te vernietigen. Zelf actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest is mogelijk riskant !
Het is veelal denkbaar om contact op te nemen met brandweerlieden om de verdelging van een wespennest te realiseren. Momenteel, wordt de brandweer van Herk-de-Stad overdonderd met dit soort noodoproepen. Ondanks de prijzen, blijft men continu een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te beantwoorden. Daarom hebben een groot aantal kazernes bepaalt om het tarief voor deze vorm van interventies te vermeerderen. Zodoende poogt men de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van onafhankelijke verdelgers. Zo kunnen de brandweermannen zich vooral focussen op de meest problematische vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van uw wespennest moet vergeten. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten verdelgen door de brandweerlieden niet altijd de goede reactie is.Het beste blijft vandaag de dag om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond Herk-de-Stad.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke interventie voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Herk-de-Stad.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privébedrijf. Wespenvernietiging stelt u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een op voorhand afgesproken prijs voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke nesten, zoals in de muur of ondergronds. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en garanderen u een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze interventie. Is het nest resistent en vereist het een volgende interventie? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een behandeling? Spendeer 30 € meer en wij zorgen voor een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verwijdering van uw wespennest in Herk-de-Stad.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen