fbpx

Vernietiging van wespennesten in Herentals

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in uw slaapkamer ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw pijpleiding of ter hoogte van uw dak ?

Zodra een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle behandeling meestal aangeraden. Een nest neemt snel in omvang toe en de veroorzaakte narigheid evolueert in dezelfde richting. Zie hoe u onmiddellijk iets kunt ondernemen met als doel deze invasie stop te zetten en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest bij u thuis is vaak een oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Weet bovenal dat het dikwijls verplicht is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te doden. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de verdelging van een nest kan mogelijk zeer riskant zijn!
Het is veelal haalbaar om zich te wenden tot brandweermannen en -vrouwen om de verdelging van uw wespennest uit te voeren. Tegenwoordig wordt de brandweer van Herentals bedolven onder dit type oproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men onophoudelijk contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te beantwoorden. Bijgevolg hebben vele brandweerzones bepaald om de prijs voor deze vorm van oproepen op te trekken. Hiermee probeert men aanvragers te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van onafhankelijke verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich hoofdzakelijk concentreren op de meest problematische interventies die een gevaar voor de bewoners vormen. Dit impliceert niet dat u de vernietiging van een wespennest moet afblazen. Wees u er wel bewust van dat een wespennest laten verdelgen door de brandweermannen en -vrouwen niet altijd een goede oplossing is. Vandaag de dag kunt u best een beroep doen op een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Herentals.

Onze interventiedomeinen

Naargelang het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke interventie voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons op te bellen om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Herentals.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten dat het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een verdelgingsbedrijf. Wij stellen u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor aan een op voorhand vastgesteld tarief van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot andere bedrijven in de branche, is ons motto om u een vaste prijs voor te stellen. Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde situaties, zoals in de schoorsteen of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons succes is gegarandeerd. Na onze komst bent u op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten. Is het nest resistent en vraagt het een tweede verstuiving? Wij komen zonder extra kosten opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit dicht bij uw woning. Wenst u dringend een uitroeiing? Spendeer 30 euro extra en wij zorgen voor een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om ons 
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de verdelging van uw wespennest in Herentals.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen