fbpx

Vernietiging van wespennesten in Herent

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd op uw zolder ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of op uw zolder ?

Op het moment dat een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke verwijdering in de meeste gevallen aangeraden. Een nest neemt snel in omvang toe en de veroorzaakte drukte zwelt aan op dezelfde manier. Zie hoe u nu kunt handelen met als doel deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in eigen huis is altijd een bron van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het in vele gevallen onmisbaar is om een beroep te doen op experten om een wespennest te doden. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest is mogelijk riskant !
Het is doorgaans aanbevolen om contact op te nemen met de brandweer om de verwijdering van uw wespennest uit te voeren. Momenteel, worden de brandweerlieden van Herent overdonderd met dit soort interventies. Ondanks de prijs, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben meerdere brandweerzones beslist om het tarief voor dit type noodoproepen te vermeerderen. Op deze manier tracht men de burgers te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich hoofdzakelijk concentreren op de meest dringende vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van een wespennest moet aan de kant zetten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd de goede oplossing is.Een van de beste oplossingen is tegenwoordig om contact op te nemen met experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals rond Herent.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij vernietigen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Herent.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privébedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de sector, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs geldig voor de meest gecompliceerde gevallen, zoals nesten onder het dak of in de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, deskundig en garanderen u verzorgd werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten na onze interventie. Is het nest resistent en vraagt het een tweede verstuiving? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een vernietiging? Spendeer 30 euro extra en wij garanderen een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de vernietiging van uw hoornaarnest in Herent.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen