fbpx

Vernietiging van wespennesten in Hemiksem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden op uw zolder ?

Bent u bang voor het bestaan van wespen in uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Eenmaal een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke verwijdering meestal aangeraden. Een nest breidt zich zeer snel uit en de ontstane drukte vergroot op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u nu kunt tussenkomen om deze invasie af te slaan en over te gaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is altijd een oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Weet eerst en vooral dat het dikwijls verplicht is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te vernielen. Zelf actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest kan zeer riskant zijn!
Het is doorgaans gebruikelijk om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verwijdering van uw wespennest te realiseren. Vandaag de dag worden de brandweerlieden van Hemiksem overdonderd met dit type oproepen. Ondanks de prijs blijft men continu gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te behandelen. Daarom hebben verschillende brandweerzones beslist om de vergoeding voor dit soort oproepen op te trekken. Zodoende doet men een poging ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van private vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich voornamelijk richten op de meest problematische interventies die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen. Dit betekent niet dat u de behandeling van het wespennest moet laten vallen. Wees u er wel van bewust dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd de beste oplossing is. Tegenwoordig kunt u zich best richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals rond Hemiksem.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een unieke interventie voor. Wij behandelen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contacteren om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Hemiksem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken dat de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen en -vrouwen of op een privébedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor aan een op voorhand afgesproken som van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot andere bedrijven in de branche, is ons motto om u een vaste prijs te beloven. Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige nesten, zoals nesten onder het dak of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en staan garant voor verzorgd werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is verzekerd. Aansluitend op ons werk bent u thuis ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen. Is het nest immuun en vraagt het een tweede interventie? Wij komen zonder meerkost terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een verdelging? Spendeer 30 euro meer en wij zorgen voor een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de vernietiging van uw hoornaarnest in Hemiksem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen