fbpx

Vernietiging van wespennesten in Heist-op-den-Berg

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in een kamer ?

Vreest u de aanwezigheid van hoornaars in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Eenmaal een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle interventie vaak aangeraden. Een nest neemt snel in omvang toe en de gecreëerde narigheid neemt toe in dezelfde richting. Ontdek hoe u onmiddellijk te werk kunt gaan om deze invasie stop te zetten en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in huis is altijd een oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Wees u er eerst en vooral van bewust dat het dikwijls verplicht is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te verdelgen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is potentieel zeer riskant!
Het is doorgaans denkbaar om contact op te nemen met brandweerlieden om de verwijdering van een wespennest uit te voeren. Momenteel worden de brandweerlieden van Heist-op-den-Berg overdonderd met dit type oproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men overmatig een beroep doen op de brandweermannen en -vrouwen. Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te behandelen. Om deze reden hebben een groot aantal brandweerzones beslist om het bedrag voor dit type oproepen te verhogen. Zodoende tracht men aanvragers te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich vooral richten op de meest dringende verdelgingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen. Dit wil niet zeggen dat u de verdelging van een wespennest aan de kant moet zetten. Houd gewoon in het achterhoofd dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd een goede oplossing is. Tegenwoordig kunt u best een beroep doen op een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Heist-op-den-Berg.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke interventie voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons op te bellen om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Heist-op-den-Berg.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust dat de prijs voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast som van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot andere firma’s in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een unieke prijs voor te stellen. Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke nesten, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij u helpen een andere oplossing te zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en staan garant voor verzorgd werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is verzekerd. Na ons werk bent u op uw eigendom verlost van alle sporen van vliesvleugeligen. Is het nest bestand en vraagt het een nieuwe interventie? Wij komen zonder extra kosten terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit dicht bij uw woning. Heeft u dringend nood aan een behandeling? Betaal 30 euro extra en wij garanderen een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om ons
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de verdelging van uw hoornaarnest in Heist-op-den-Berg.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen