fbpx

Vernietiging van wespennesten in Heers

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in uw tuin ?

Vermoedt u de aanwezigheid van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Wanneer een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke verdelging vaak aanbevolen. Een nest wordt snel groter en de gecreërde drukte zwelt aan op dezelfde manier. Zie op welke manier u onmiddellijk te werk kunt gaan om deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest bij u thuis is nog een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het vaak essentieel is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te uitroeien. Zelf actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk gevaarlijk !
Het is meestal aanbevolen om zich te wenden tot de brandweer om de behandeling van een wespennest te realiseren. Dit jaar, worden de brandweermannen van Heers overstelpt met dit soort oproepen. Ondanks de tarieven, blijft men continu een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben verschillende kazernes beslist om het tarief voor dit type noodoproepen te vermeerderen. Zodoende doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van private vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich hoofdzakelijk concentreren op de meest urgente vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van een wespennest moet afblazen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten weghalen door de brandweermannen niet altijd de beste oplossing is.Het beste blijft momenteel om een beroep te doen op experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals rond Heers.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij behandelen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om suggesties voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Heers.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een verdelgingsbedrijf. Wij stellen u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere bedrijven in de sector, is ons motto om u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke gevallen, zoals in de muur of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en staan garant voor kwalitatief werk.

Een snel resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen na onze komst. Is het nest resistent en vraagt het een nieuwe interventie? Wij komen zonder extra kosten terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een verdelging? Spendeer 30 euro extra en wij zorgen voor een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Heers.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen