fbpx

Vernietiging van wespennesten in Hechtel-Eksel

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in de grond ?

Vreest u het bestaan van wespen dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Eenmaal een nest vastgesteld wordt, is een snelle verwijdering in de meeste gevallen aangeraden. Een nest wordt snel groter en de veroorzaakte drukte zwelt aan volgens dezelfde proporties. Zie hoe u snel iets kunt ondernemen met als doel deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest bij u thuis is uiteraard een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen noodzakelijk is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te uitroeien. Zelf actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is over het algemeen gebruikelijk om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de behandeling van uw wespennest te realiseren. Recentelijk, worden de brandweerlieden van Hechtel-Eksel overdonderd met dit soort interventies. Hoewel dit betalend is, blijft men voortdurend contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te beantwoorden. Daarom hebben meerdere brandweerzones beslist om het tarief voor dit soort interventies te verhogen. Zodoende poogt men de particulierde mensen te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich vooral concentreren op de meest dringende aanvragen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van uw wespennest moet afblazen. Houd in gedachten dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de goede reactie is.Het beste blijft vandaag de dag om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de regio rond Hechtel-Eksel.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contacteren om suggesties voor een interventie te bekomen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Hechtel-Eksel.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken bedrag van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere ondernemingen in de sector, is ons motto om u een unieke vast tarief aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs geldig voor de meest lastige situaties, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Als het ons niet zou lukken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en verzekeren u een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen na onze interventie. Is het nest resistent en vereist het een tweede behandeling? Wij komen zonder extra kosten terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een verdelging? Spendeer 30 euro meer en wij garanderen een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Hechtel-Eksel.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen