fbpx

Vernietiging van wespennesten in Hamont-Achel

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd in een kamer ?

Vreest u de aanwezigheid van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of op uw zolder ?

Wanneer een nest ontdekt wordt, is een snelle vernietiging ten zeerste aanbevolen. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de ontstane narigheid neemt toe in dezelfde richting. Zie op welke manier u onmiddellijk iets kunt ondernemen met als doel deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest bij u thuis is nog een reden tot problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het vaak noodzakelijk is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernielen. Zelf actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest kan mogelijk gevaarlijk !
Het is meestal aanbevolen om contact op te nemen met de brandweer om de vernietiging van een wespennest te realiseren. Dit jaar, worden de brandweermannen van Hamont-Achel overdonderd met dit soort oproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men overmatig contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te beantwoorden. Bijgevolg hebben verschillende brandweerzones beslist om het tarief voor deze vorm van noodoproepen op te trekken. Zo probeert men de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich in de eerste plaats concentreren op de meest problematische interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van een wespennest moet afblazen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is.Het beste is vandaag de dag om contact op te nemen met experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond Hamont-Achel.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een unieke interventie voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te ons op te bellen om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Hamont-Achel.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privébedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken bedrag van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot bedrijven in de sector, willen wij u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest lastige gevallen, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en verzekeren u verzorgd werk.

Een snel resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze komst. Is het nest immuun en vraagt het een volgende behandeling? Wij komen zonder meerkost opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een vernietiging? Spendeer 30 euro meer en wij garanderen een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Hamont-Achel.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen