fbpx

Vernietiging van wespennesten in Hamme

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld op uw zolder ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Zodra een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke verwijdering in de meeste gevallen aangeraden. Een nest wordt zeer snel groter en de ontstane narigheid vergroot op dezelfde manier. Ontdek hoe u nu te werk kunt gaan met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in eigen huis is nog een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het vaak noodzakelijk is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te vernietigen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest is potentieel gevaarlijk !
Het is veelal gebruikelijk om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de verdelging van uw wespennest uit te voeren. Vandaag, worden de brandweerlieden van Hamme overdonderd met dit type noodoproepen. Ondanks de prijs, blijft men overmatig gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te behandelen. Daarom hebben verschillende kazernes beslist om het bedrag voor dit type oproepen op te trekken. Zo doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van private gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich hoofdzakelijk richten op de meest urgente interventies die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van het wespennest moet vergeten. Houd in gedachten dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd een goede oplossing is.Een van de beste oplossingen is momenteel om een beroep te doen op professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de nabijheid van Hamme.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke interventie voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te ons op te bellen om data voor een interventie te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Hamme.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een vaste prijs voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs geldig voor de meest lastige gevallen, zoals in de muur of ondergronds. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en staan garant voor kwalitatief werk.

Een snel resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent op uw eigendom ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten na ons werk. Is het nest immuun en vereist het een volgende interventie? Wij komen zonder extra kosten opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een interventie? Spendeer 30 euro meer en wij zorgen voor een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Hamme.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen