fbpx

Vernietiging van wespennesten in Ham

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in een kamer ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Zodra een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke vernietiging in de meeste gevallen aangeraden. Een nest breidt zich zeer snel uit en de veroorzaakte problemen vergroot volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke manier u nu kunt tussenkomen met als doel deze invasie stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest bij u thuis is uiteraard de oorzaak van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het regelmatig verplicht is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te decimeren. Alleen actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest kan riskant !
Het is over het algemeen aangeraden om een beroep te doen op de brandweer om de behandeling van een wespennest te voltrekken. Momenteel, worden de brandweerlieden van Ham overstelpt met dit type oproepen. Ondanks de prijs, blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te beantwoorden. Daarom hebben een groot aantal kazernes bepaalt om de vergoeding voor dit soort noodoproepen te verhogen. Hiermee poogt men de aanvragers te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich vooral focussen op de meest dringende vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van een wespennest moet laten vallen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd een goede oplossing is.Het beste blijft op dit moment om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals rond Ham.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een unieke interventie voor. Wij verdelgen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contacteren om suggesties voor een afspraak vast te leggen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Ham.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging stelt u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere ondernemingen in de branche, willen wij u een unieke vast tarief voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige gevallen, zoals in de muur of in de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en staan garant voor verzorgd werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten na onze komst. Is het nest immuun en vereist het een volgende verstuiving? Wij komen gratis opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een interventie? Spendeer 30 € meer en wij zorgen voor een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Ham.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen