fbpx

Vernietiging van wespennesten in Halen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in de grond ?

Vreest u de aanwezigheid van wespen in uw pijpleiding of op uw dak ?

Eenmaal een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke behandeling in de meeste gevallen aangeraden. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de ontstane drukte neemt toe op dezelfde manier. Ontdek hoe u onmiddellijk kunt reageren om deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in eigen huis is nog een reden tot problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het dikwijls noodzakelijk is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernietigen. Alleen actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is veelal gebruikelijk om contact op te nemen met brandweermannen om de verdelging van uw wespennest uit te voeren. Momenteel, wordt de brandweer van Halen bedolven onder dit soort noodoproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te behandelen. Daarom hebben verschillende brandweerzones beslist om het bedrag voor dit type oproepen op te trekken. Op deze manier probeert men de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van private gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich in de eerste plaats richten op de meest dringende aanvragen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van een wespennest moet vergeten. Houd in gedachten dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd de goede beslissing is.De beste oplossing is momenteel om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Halen.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Halen.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een private onderneming. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de sector, willen wij u een vaste prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke nesten, zoals in de muur of in de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen na ons werk. Is het nest immuun en vereist het een nieuwe verstuiving? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een verdelging? Betaal 30 € meer en wij garanderen een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de vernietiging van uw wespennest in Halen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen